Fotostudio-Westland.nl

 

 

  

De opnamelocatie is vanaf 2004 mijn eigen Fotostudio-Westland. Fotostudio-Westland heeft eerder gezeten in een werkkamer in het politiebureau van Wateringen. Toen de ruimte van 4 bij 5 meter te klein was geworden om alle apparatuur neer te kunnen zettenverhuisde we naar Naaldwijk. Vanaf 2007 hadden we in Naaldwijk ruim 125M2 oppervlakte en maakte we mede door de inzet van de KamaSutrA van Fotostudio_Westland de grootste fetisj fotostudio van europa. Nu heb ik een spierziekte waardoor ik steeds minder goed kan lopen. Naaldwijk was voor mij een belasting op mijn gezondheid. Dit kwam doordat ik daar twee en soms wel drie Photoshoots per dag maakte. Financieel een geweldige tijd en alles wat je als fotograaf zou kunnen wensen had ik daar staan. Maar mijn spierziekte is progressief en wilde daarom meer gaan filmen omdat ik dat zettende kan doen.  Nu film ik nog steeds en in ons huis is opnieuw de mogelijkheid om foto's te maken. Natuurlijk ook nu weer met alleen de beste apparatuur en nog altijd naakt (erotische) en fetisj. Jou kleding en verkleden doe je nu in mijn slaapkamer.  In de studio is nu geen achtergrondpapier op de grond. Je voeten op de foto of op de grond liggen is dan ook een probleem. Maar voorheen in de grote studio maakte ik ook 80% de foto's zonder voeten op de foto. Voor de overige 20% zou ik weer een grotere studio moeten hebben. Misschien komt dat wel weer, ik heb een optie op de zelfde locatie als waar we zaten in Naaldwijk. Niet zo zeer omdat ik niet hier wil fotograferen, maar wel omdat ik daar in de toekomst ook met een elektrische rolstoel kan rijden. Tot die tijd is qua oppervlakte de ruimte net zo groot als de fotostudio in Wateringen waar we ooit ben begonnen.


 


 

Door de lampen met rails aan het plafond te monteren gaan we efficiŽnt om met de beperkte ruimte.

 

 

De wereld is mijn studio....
Buiten is van alles mogelijk. Van gekleed tot naakt, buiten werk ik altijd met extra licht. Door dit extra licht krijg je de foto's die je van mij verwacht. Omdat je buiten vaak handen te kort kom, heb ik dan ook altijd mijn assistente Madeleine of Natasja bij mij. Hier in mijn omgeving zijn veel plekjes waar ik regelmatig fotografeer. Vooral nabij Hoek van Holland zijn bunkers waar ik veel fetisj foto's heb gemaakt. Bij Zoetermeer weet ik een leuke buitenlocatie waar ook naaktrecreatie is toegestaan. We kunnen daar ongestoord het gehele jaar door fotograferen. Maar wie weet heb jij zelf al een locatie in gedachten. Een afspraak is zo gemaakt dus twijfel niet en bel mij nu gelijk.

 


In Fotostudio-Westland - Honselersdijk - gemaakt.

 

Hotel Photoshoot: vanaf 2004 heb ik zeker 50x een Photoshoot gemaakt in Van der Valk Hotel in Nootdorp. Dit kost nog altijd 365euro. Omdat ik de kamer moet vastleggen vragen wij vooraf te betalen. Dit kan tegenwoordig met een ING betaalverzoek. Ook in van der valk duurt een Photoshoot gemiddeld 3 uur. Omdat ik zelf na de Photoshoot lekker in bad ge liggen en blijf slapen, is ook Natasja bij de Photoshoot aanwezig om ons te helpen. Naakt en seks (porno) is hier natuurlijk ook geen probleem.

 

 

 

2012 Promofilm Fotostudio-Westland