De opnamelocatie
 

 De opnamelocatie was meer dan 15 jaar mijn eigen Fotostudio-Westland.  Fotostudio-Westland ben ik 1 januari 2016 mee gestopt. Nu fotografeer en film ik nu bij u thuis of in van der Valk hotel in Nooddorp. Deze mooie locatie zit in de prijs inbegrepen bij 50% vooruit betaling. Zelf heb ik vanaf de opening in 2007 al meer dan 50x daar een kamer geboekt. De kamers hebben niet alleen een groot bed en bad maar ook een glazen inloopdouche. Photoshoots zijn op deze locatie dagelijks te boeken van 14 tot 23:00. Daarnaast fotografeer ik natuurlijk ook gewoon in clubs of op buitenlocaties.


 

 Voorbeelden 18+ klik hier, fetisj klik hier

 

 

Zijn er meer mogelijkheden als opname locatie?
Ik vertelde al "gewoon bij u thuis".

Afhankelijk van uw locatie en mogelijkheden en wensen is echt alles mogelijk. Wanneer er 2 meter vrij is kan er ook al een achtergrond scherm worden neergezet. Het leuke is dan, dat niemand meer kan zien in welke fotostudio de foto's zijn gemaakt. Ook bij u thuis kan dit met rook door de meegebrachte rookmachine. Je heb niet veel nodig om een mooie foto te kunnen maken. Alles heb ik bij mij en is lichtgewicht (materiaal).

 


gewoon bij u thuis

 

 

Buiten is natuurlijk ook van alles mogelijk. Bij Zoetermeer weet ik een leuke buitenlocatie waar ook naakt is toegestaan. We kunnen daar ongestoord het gehele jaar door fotograferen. Maar wie weet heeft u nu zelf een geschrikte locatie in gedachten.

 

 

 

2012 Promofilm fotostudio in Naaldwijk